150+ oldalnyi, ingyenes útmutató weboldalad eredményességének felpörgetéséhez


A fizikai érintkezés korlátozásával egyre inkább az online felé terelődik a fogyasztók figyelme. Azonban ha most gondolkodsz online vállalkozás indításában, olyan információs dzsungelt fogsz találni, amiben még a tapasztaltabbak is csak nehezen tudnak kiigazodni.

Bár rengeteg ingyenes információ érhető el az üzletileg sikeres weboldalak készítéséről, ezek jellemzően rendszerezetlenül, különböző fórumokon szétszórva lelhetőek csak fel.

Közelmúltban megjelent könyvünk, az Online Gyorsítósáv, azzal a küldetéssel készült, hogy végre egyetlen könyvben megkaphassa bárki azt a stabil alapot az online induláshoz, ami által nem veszik el mindenféle útvesztőkben és képes lesz szót érteni az őt segíteni tudó szakemberekkel.

Most még egy lépéssel továbbmentünk és a 320 oldalas Online Gyorsítósáv esszenciáját, a könyv közel felét ingyenesen elérhetővé tettük, egy mindenki által átlátható weboldal projekttérkép formájában.

Ha szeretnél bővebb ismertető látni a projekttérkép használatáról, ajánlom figyelmedbe az alábbi videót:

Röviden: a weboldal projekttérkép feladatainak linkjeire kattintva elolvashatod az Online Gyorsítósáv könyv releváns szakaszát.

Miben lesz segítségedre a projekttérkép:

  1. Reális képet kapsz egy gondosan elkészített weboldal ütemtervéről
  2. Megismered az egyes szakaszokhoz tartozó munkafolyamatokat
  3. Részletesen olvashatsz a teendőidről és hogy mikor-kivel kell együtt dolgoznod
    A feladatokra kattintva eléred a könyv releváns szakaszait, összesen 150 oldalnyi anyagot.
  4. Megmutatja, hogy milyen többletköltséggel számolhatsz, ha az alapok lefektetésénél akarsz időt spórolni

Elsőre meghökkentő lehet látni, hogy mennyi feladat van, ami felett legtöbben elsiklanak, azonban minden egyes résztevékenységnek megvan a maga szerepe. Ha bárki azt ígéri, hogy 1-2 hét alatt szállítja neked a kész weboldalt, nyugodtan kérdezz rá, hogy a térképen felsorolt feladatok végrehajtásra kerülnek -e. A feladatok többsége általában hosszú párbeszédek eredményeként tud megvalósulni, ami időt igényel, ezért is igyekeztünk reális időtávokat megadni a térképen. Jobb a realitás talaján maradni, mint kellemetlen helyzetbe sodorni magadat.

A sokszor kimaradó feladatok nem csak a weboldal pénztermelő képességére vannak negatív hatással, de költségnövelő tényezők is. Akár csak egy háznál, amelynek az alapjai nincsenek rendben, úgy a weboldalaknál is fájdalmasak tudnak lenni az alapvető tervezési problémák túl kései javításai.

Ezért is tartottuk fontosnak a projekttérképen feltüntetni a „Költségintenzitás” sort, ami azt hivatott illusztrálni, hogy mekkora többletköltséggel jár ha például a grafikai tervezési szakaszban tartva szeretnél egy piackutatási feladatra visszatérni, majd radikális módosításokat eszközölni a grafikában.

A weboldal készítés egy egymást követően kivitelezni érdemes feladatokból álló munkafolyamat, amitől eltérve a majdani weboldalad eredményessége jóval alacsonyabb lehet a vártnál.

 

Ha szeretnéd te is ingyenesen megszerezni weboldal projekttérképünket, ne habozz, látogasd meg az alábbi linket:

https://dxlabz.hu/ingyenes-weboldal-projektterkep/

Tudj meg többet könyvünkről, amelynek esszenciájához hozzájuthatsz a projekttérképpel:

https://dxlabz.hu/online-gyorsitosav/

 

Végül álljon itt egy vélemény a könyvről, hogy megbizonyosodhass, garantáltan értéket kapsz:

„Életmentő útikönyv az online vállalkozáshoz.
Gábor könyve nélkül az online vállalkozás olyan, mint elutazni egy ismeretlen országba útikönyv, tervek, ismerősök és okostelefon nélkül: veszélyes kalandtúra. Ha a kedves szerző pár évvel korábban megírta volna, néhány millió forinttal biztosan gazdagabb és néhány ősz hajszállal szegényebb lennék. Túlélőtúra helyett válaszd útitársnak, és sikeres leszel!”


Mészáros Róbert
márkaépítő, BrandBirds

 

Eredményes vállalkozást!

Ingyenes projekttérképünkkel
BIZTOSÍTJUK A KÖZÖS NEVEZŐT


150+ oldalnyi, ingyenes útmutató
weboldalad eredményességének felpörgetéséhez, interaktív formában az Online Gyorsítósáv könyv anyagából.

Az eredményes online vállalkozások térképe, ami mindig mutatja majd, hogy weboldalad adott életszakaszában milyen feladatok várnak rád!

BESZÉLJÜNK RÓLA
hogyan tudnánk neked segíteni


Felkeltettük érdeklődésed? Írj egy pár sort projektedről, és elmondjuk, miben fejlődhet szerintünk a branded, weboldalad, hogyan hagyhatod magad mögött végre a konkurenseidet és milyen megoldásokkal válhatsz piacvezetővé.

    *Ha szeretnéd, hogy telefonon is fel tudjuk veled venni a kapcsolatot vagy visszahívást szeretnél, kérjük add meg telefonszámodat is!

    Elolvastam és elfogadom az Általános Szerződési Feltételek-ben foglaltakat!