fixbetonkerites prezentáció

Fixbetonkerites.hu – nem csak kerítéseiket bízzák betonbiztos alapokra


A LEHY-BAU Kft. az újonnan induló termékvonaluk, a cég által gyártott beton kerítéselemek bemutatására szolgáló weboldal megvalósításával bízott meg minket.

 

A projektindító megbeszélések alkalmával hamar sikerült világos és átfogó képet kapnunk az ügyfél elvárásairól és a projekt céljairól, így a stratégiaalkotás könnyen és hatékonyan zajlott.

Első lépésben konkurencia és kulcsszóelemzést végeztünk el.

Majd meghatároztuk minden olyan funkciót és tartalmi építőelemet, amit a weboldal leghatékonyabb működéséhez szükségesnek tartottunk ismerve a weboldal későbbi szerepét a vállalkozás marketing stratégiájában.

Ezt követően kezdetét vehette a tervezés és a dizájn megalkotása:

Ebben a lépésben először is a tartalomgyártás volt a meghatározó mozzanat, hiszen csak ezután tudtuk meghatározni az oldal alapstruktúráját az általunk készített legtöbb weboldal alapjául szolgáló WordPress rendszeréhez igazítva.

Nemsokkal azután, hogy a képi és szöveges tartalom is elnyerte közel végleges formáját a weboldal drótváza is megszületett. Ennek segítségével álmodtunk meg egy modern, a cég arculatát jól tükröző dizájnt. Igyekeztünk mindenzt úgy megtenni, hogy a későbbiekben már legfejlebb minimális változtatások merülhessenek fel a megrendelő igényei szerint.

Az alapos projekt megbeszéléseknek és a folyamatos ügyfélkommunikációnak köszönhetően ügyfelünk hamar áldását adta az elkészült dizájntervre.

Ezzel zöld lámpát kapott a weboldal fejlesztése:

A folyamat során programozóink egy úgynevezett staging oldalon kódolták a már működő, de ekkor még nem nyilvános weboldalt.

Munkájuk végeztével életre kelt a teljesen reszponzív oldal, melyen a tesztelés és indítás előtt már csak olyan utolsó simítások voltak hátra, mint a tartalomfeltöltés és a technikai keresőoptimalizálás a megfelelő pozícióért a Google találati listáján.

Ekkor már csak egyetlen kritikus jelentőségű lépés választott el minket az élesítéstől: a tesztelés.

Ilyenkor az egész csapatunk, illetve természetesen az ügyfél is hozzáférést kap az oldalhoz és kezdetét veheti a hosszadalmas, alapos tesztelés. Fontos, hogy a lehető legkülönfélébb böngészőkben, eszközökön és felbontásokon is ellenőrizzük, hogy minden az elképzeléseknek megfelelően működik-e. Mint mindig, ebben az esetben is minden zökkenőmentesen zajlott. Így az ügyféllel előre egyeztetett időpontban elindíthattuk az oldalt, ami azóta is problémamentesen várja a kerítésre vágyókat.

A vevőszerzés terén sem hagytuk őket magukra:

Amellett, hogy a weboldal jól működik és remekül fest, szüksége van olyan támogató tevékenységekre, mint a legapróbb részletekig tökéletesre csiszolt értékesítési folyamat részeként működő online marketing, ami futószalagon szállítja a megrendeléseket. Ügyfelünk esetében a megrendelőszerző gépezet ezen részét is mi kezeljük, az ajánlatkérések pedig nem maradnak el!

Igazi happy ending, kivéve, hogy a munkánk itt még nem ért véget, ugyanis egy igazán modern oldal folyamatos karbantartást és fejlesztés igényel, ahhoz hogy hosszú távon is eredményes és 100%-osan biztonságos maradjon.

Ugye te sem szívesen bíznád online megjelenésed a véletlenre? A DX Labz-al garantált a siker!

Fix Beton weboldal prezentáció

Ingyenes projekttérképünkkel
BIZTOSÍTJUK A KÖZÖS NEVEZŐT


150+ oldalnyi, ingyenes útmutató
weboldalad eredményességének felpörgetéséhez, interaktív formában az Online Gyorsítósáv könyv anyagából.

Az eredményes online vállalkozások térképe, ami mindig mutatja majd, hogy weboldalad adott életszakaszában milyen feladatok várnak rád!

BESZÉLJÜNK RÓLA
hogyan tudnánk neked segíteni


Felkeltettük érdeklődésed? Írj egy pár sort projektedről, és elmondjuk, miben fejlődhet szerintünk a branded, weboldalad, hogyan hagyhatod magad mögött végre a konkurenseidet és milyen megoldásokkal válhatsz piacvezetővé.

    *Ha szeretnéd, hogy telefonon is fel tudjuk veled venni a kapcsolatot vagy visszahívást szeretnél, kérjük add meg telefonszámodat is!

    Elolvastam és elfogadom az Általános Szerződési Feltételek-ben foglaltakat!