Kiforrt brand weboldal

Weboldal fejlesztés kiforrt brandek számára


Hogyan jobb megvalósítani egy weboldalt? A megrendelő konkrét elképzelései mentén dolgozva, vagy egy fő irányvonal megadását követően viszonylagos szabad kezet kapva?

Ez a kérdés igencsak megosztja a weboldal készítők táborát. Van, aki még a dizájnhoz kapcsolódó kérdésekben is nagyrészt a megrendelő ötleteire támaszkodik és csak a technikai megvalósításra szorítkozik. Mások pedig akkor a legboldogabbak, ha az arculati és tartalmi elemek komplett tervezésétől a weboldal élesítéséig minden az ő kezükben van.

Mindkét folyamat mellett rengeteg pro és kontra érv felsorakoztatható, így mi pártatlanok maradunk ebben a kérdésben. Annál is inkább, mivel ügyfeleink közt mindkét esetre számtalan példa volt már, az együttműködés pedig mindig sikerrel zárult.

Mivel a kevés kikötést tartalmazó munkáról a fixbetonkeries.hu weboldalának elkészítéséről készült cikkünkben már írtunk nektek (https://bit.ly/3w6bZjb), most egy nemrégiben elkészült projektünk, a Makad Hills Asztalitenisz és Fitnessterem oldalának kapcsán ejtenénk pár szót arról, hogy mire érdemes figyelni egy kiforrt brand online megjelenésének megalkotásánál.

“A sport a szakmánk, a sport az életünk”

A Makad Hills hitvallása nagyon erős üzenetet hordoz. Mindössze egy mondat, mégis tökéletesen érzékelteti a klub tulajdonosának és egyben vezető asztalitenisz edzőjének célját. 

Tóth János ugyanis azt tűzte ki maga elé, hogy egészen amatőr szinttől népszerűsítse az asztaliteniszt és az egészséges életmódot. Mindenzt minőségi, profi körülmények között, a lehető legszélesebb körnek elérhető árakon.

János játékosként és edzőként is egyaránt irigylésre méltó eredményeket mutathat fel az asztalitenisz sportágában. Aktív játékosként többszörös magyar bajnok, illetve az 1987-es Európa-bajnokság bronzérmese is volt. Később Németországban 13 Európa-bajnoki és 12 bajnoki cím, illetve az Európa-liga megnyerésében vállalt szerepet, mint edző.

A klub fitness részlegét fia, Tóth Bruno vezeti, aki 3 diplomájának köszönhetően fitness, személyi és orvosi fitness edzőként is Nemzetközi A-minősítéssel rendelkezik.

Az apa-fia páros eredményeit elnézve kétség sem fér a sport iránti szenvedélyükhöz és profizmusukhoz.

Minket pedig azzal a kéréssel kerestek fel, hogy erről a Makad Hills népszerűsítését szolgáló weboldal is meggyőzze látogatókat és kedvet adjon nekik a mozgásra.

Ehhez szöveges és képi tartalom terén is bőséges és minőségi alapanyagot biztosítottak számunkra, ami alapján a kiemelkedő szakmai felkészültségükre és prémium színvonalú szolgáltatásaik széles választékára hangsúlyt fektető, modern és sportos arculat tervezésébe kezdtünk:

  • A designt elsősorban a megnyugtató kék szín inspirálta. Egyrészt azért, mert a szín a sport világában egyébként is gyakran használt, sokszor megjelenik. Nem mellesleg pedig a klub nevét és helyszínét is adó Makád település a Duna partján fekszik, így még kézenfekvőbbnek tűnt a választás.
  • Nem túl hivalkodó grafikai elemek és a kék szín különböző árnyalatainak párosításával a frissesség érzését és légies, dinamikus hatást sikerült teremtenünk a weboldalon.
  • Továbbá egymás mellett futó vonalak segítségével megalkottunk még egy olyan mintázatot, ami extra dinamikát kölcsönöz az oldalnak. Annak érdekében, hogy a tartalmat viszont ez ne tegye zajossá, ezt kizárólag a háttérben alkalmaztuk.
  • A gradienses színátmenetek mélységet kölcsönöznek az arculatnak, a tartalmat előtérbe helyezik, így most sem hagyhattuk ki őket a dizájnból.
  • Tipográfiai szempontból a viszonylag ritkán használt dőlt betűk kerültek a Makad Hills esetében bevezetésre. A kontrasztba helyezett főbb címsorok megdőtése az asztaliteniszre és fitnessre is jellemző sebességet, gyorsaságot hivatottak tükrözni.
  • Végül a viszonylag nagy mennyiségű, mindenképp releváns tartalom megjelenítését kellett megoldanunk könnyen fogyasztható formában. Ezt a tartalom értelmezhető és átgondolt tagolásával sikerült elérnünk.

Szeretnéd, hogy weboldalad böngészésekor a Te látogatóid is úgy érezzék, mintha személyesen veled beszélgetnének? A DX Labz-nál megmutatjuk neked, mindez hogyan érhető el egyszerűen, felesleges körök nélkül!

Csapj le ingyenesen megszerezhető weboldal projekttérképünkre az alábbi linkre kattintva:
https://dxlabz.hu/ingyenes-weboldal-projektterkep/

Tudj meg többet könyvünkről, amelynek esszenciáját megismerheted a projekttérkép segítségével:
https://dxlabz.hu/online-gyorsitosav/

Ingyenes projekttérképünkkel
BIZTOSÍTJUK A KÖZÖS NEVEZŐT


150+ oldalnyi, ingyenes útmutató
weboldalad eredményességének felpörgetéséhez, interaktív formában az Online Gyorsítósáv könyv anyagából.

Az eredményes online vállalkozások térképe, ami mindig mutatja majd, hogy weboldalad adott életszakaszában milyen feladatok várnak rád!

BESZÉLJÜNK RÓLA
hogyan tudnánk neked segíteni


Felkeltettük érdeklődésed? Írj egy pár sort projektedről, és elmondjuk, miben fejlődhet szerintünk a branded, weboldalad, hogyan hagyhatod magad mögött végre a konkurenseidet és milyen megoldásokkal válhatsz piacvezetővé.

    *Ha szeretnéd, hogy telefonon is fel tudjuk veled venni a kapcsolatot vagy visszahívást szeretnél, kérjük add meg telefonszámodat is!

    Elolvastam és elfogadom az Általános Szerződési Feltételek-ben foglaltakat!