codeable.io

Codable.io – bekerültünk a WordPress fejleszők elitjébe!


Kis lépés az emberiségnek, de nagy lépés egy kis cégnek…

 

Szülőként gyakran tapasztaljuk, hogy a gyerekek mennyire félelem nélküliek és olyan bátorsággal mennek veszélyes helyzetek felé, hogy ezt csak folyamatos figyelmeztetések árán tudjuk „kinevelni” belőlük.

Gyakran hajlamosak vagyunk azonban túllőni a célon és olyan vehemenciával tiltunk meg akár ártatlan csínytevéseket is, hogy ezáltal örökre beleverjük a fejükbe, a legtöbb dolgot nem is érdemes megpróbálni, mert bajuk származhat belőle.

Mi lehet ennek később a következménye? Félnek majd odamenni életük szerelméhez, vagy elmenni az állásinterjúra, ami elhozhatná nekik a szakmai beteljesülést?

A félelem nem kell, hogy ellenfél legyen. 

Lehet egy jel is akár, hogy érdemes megkettőzött erővel próbálkozni, mert valami jó dolog vár ránk a túloldalon. Vagy ha mégsem sikerül valami elsőre, legközelebb legalább már egy tapasztalattal okosodva próbálkozhatunk.

Hasonló félelem töltött el minket is, amikor egy zsákfaluban működő cég munkatársaiként jelentkeztünk a több mint 30 órát igénybe vevő, többkörös kiválasztási folyamatra, hogy bekerülhessünk a Codeable platformra. 

De mi is az a Codeable?

Egy WordPressre összpontosított, a világ 500 legjobb fejlesztőjét tömörítő felület, ami azért jött létre, hogy az érdeklődők egy helyen bármilyen WP problémára megoldást találjanak.

A Codeable olyan szakértőket toboroz, akik nemcsak a WordPressben, de a tágabb ökoszisztémából származó témák, bővítmények és webhelyépítők széles tárházában is otthonosan és magabiztosan mozognak. 

Kizárólag vizsgázott “szabadúszók”!

Ahhoz, hogy csatlakozhass a legjobbak legjobbjaihoz, egy szigorú átvilágítási folyamaton kell sikerrel venned minden akadályt, hogy bizonyítsd a tehetséged. Így az ügyfeleknek sem kell időt pazarolni a megfelelő fejlesztő kiszűrésével. Ahogy ők fogalmaznak: 

“A tökéletes WordPress-fejlesztő megtalálása nem lehet olyan, mint tűt keresni a szénakazalban.”

A legnevesebb WordPress márkák is őket ajánlják

Ha WordPress témában azt mondod WooCommerce, Kinsta, vagy Gravity olyan, mintha futócipőknél a Nike-Adidas-Puma trióról lenne szó. Elismert és nagy nevek, amikben többek közt az is közös, hogy mind hivatalosan ajánlják a Codeablet!

WordPress recommendations

Ezek alapján elsőre akár lehetetlen küldetésnek is hangozhat a bekerülés, ám mostanra már csapatunk 2 tagja is sikeresen teljesítette a kihívást. 

Minden azzal kezdődik, hogy elhiszed összejöhet és adsz neki egy próbát.

Ahogy mondani szokták:

„Célozd meg a Holdat! Még ha elhibázod is, a csillagok közt landolsz” 

https://codeable.io/developers/gabor-kriston-dx-labz/

Szeretnéd, ha két elit fejlesztő biztosítaná a repülőrajtot weboldalad indításánál? Kattints az alábbi linkre, és beszéljünk róla!

https://dxlabz.hu/weboldal-keszites/

 

 

Ingyenes projekttérképünkkel
BIZTOSÍTJUK A KÖZÖS NEVEZŐT


150+ oldalnyi, ingyenes útmutató
weboldalad eredményességének felpörgetéséhez, interaktív formában az Online Gyorsítósáv könyv anyagából.

Az eredményes online vállalkozások térképe, ami mindig mutatja majd, hogy weboldalad adott életszakaszában milyen feladatok várnak rád!

BESZÉLJÜNK RÓLA
hogyan tudnánk neked segíteni


Felkeltettük érdeklődésed? Írj egy pár sort projektedről, és elmondjuk, miben fejlődhet szerintünk a branded, weboldalad, hogyan hagyhatod magad mögött végre a konkurenseidet és milyen megoldásokkal válhatsz piacvezetővé.

    *Ha szeretnéd, hogy telefonon is fel tudjuk veled venni a kapcsolatot vagy visszahívást szeretnél, kérjük add meg telefonszámodat is!

    Elolvastam és elfogadom az Általános Szerződési Feltételek-ben foglaltakat!