Online vállalkozó laptop előtt

Bozótvágás az online vállalkozások dzsungelében – 1. rész


Valószínűleg te is nagy reményekkel, izgalommal, ugyanakkor félelemmel és sok-sok kétséggel állsz hozzá az online vállalkozás világához és a weben történő megjelenésedhez. Nekem való ez? Fel vagyok rá készülve? – teheted fel joggal a kérdést. Az is lehet, hogy már van webes felületed, de nem vagy elégedett az eddigi eredményeiddel és bizonytalan vagy a jövőt illetően. Az igazság az, hogy a teljes fegyverarzenál, amit birtokolnod- és hatékonyan használnod kellene ahhoz, hogy sikeres lehess, még annál is összetettebb, mint azt eddig gondoltad. 

Ugyanakkor – mielőtt elszaladnál és letérnél az online gyorsítósávról – rengeteg a pozitívum, amit egy elsősorban online működtethető vállalkozás adni tud. Ilyenek például a munkavégzés idő- és térbeli kötetlensége, valamint hogy az eredmények a beletett munkával és a munkavégzés hatékonyságával arányosan, vagy akár attól még nagyobb ütemben is tudnak nőni. Úgy vélem, ezek kellően motiválnak abban, hogy leküzdjük a kezdeti nehézségeket. Már sokaknak sikerült, ez a cikksorozat pedig arra szolgál, hogy te is minél hamarabb gazdagíthasd a sikeres online vállalkozók táborát.

Az elmúlt években annyira sok információ vált elérhetővé az online vállalkozások indításával és üzemeltetésével kapcsolatban, amivel még a szakemberek is csak nehezen tudják tartani a lépést. Nagyon kevesen látják át, hogy mi az, ami igazán fontos és hasznos. Ezzel egyidejűleg kiszélesedett és komplexebbé vált a lehetőségek tárháza is. Minden lehetőséget megismerni pedig még inkább lehetetlen egy, a webes világba éppen csak belecsöppenő vállalkozónak.

Sajnos ez idáig a sikerhez szükséges információk csak különböző médiákon szétszórva, rendezetlenül voltak jelen. A piacra lépő újdonsült vállalkozók, ha kerestek sem találtak volna olyan, egy csapásra átfogó képet nyújtó útmutatót, amivel nem kellene hosszú ideig a sötétben tapogatózniuk. 

Bár a technológia rohamléptekkel fejlődik és talán sosem volt még ennyi lehetőséged arra, hogy sikeressé válhass az online világban, igazából rosszabb esélyekkel szállsz harcba, mint valaha. 

Ennek az az oka, hogy a rendszerek összetettebbé válásával egyre nehezebbé válik felvenni a tempót a már rutinos piaci versenyzőkkel.

Van remény! Nem szeretném tovább tétlenül nézni, hogy jó szándékú vállalkozók vásárra viszik a bőrüket úgy, hogy közben óriási kockázatokat vállalnak azok kivédésének ismerete nélkül. A cikksorozatot elolvasva egy olyan szemléletet fogsz kapni, amivel nem veszel el a részletekben és a kivitelezés útvesztőiben. 

Nem arra a lehetetlen feladatra vállalkozok, hogy mindent megtanítok neked, hanem megismertetem veled az eredmények nagy részét hozó legfontosabb kulcsmozzanatokat.  Egy olyan szemléletet kapsz, ami segít kitűzni a megfelelő célokat, ezáltal egy előre lefektetett haditerv mentén tudsz majd haladni. Kitartó munkád eredményeként birtokodba kerül majd az a fegyverarzenál is, amivel csatát-csatáról megnyerve győzedelmeskedhetsz az ügyfelek kegyeiért vívott “versengésben”.

Hamarosan érkezik a cikksorozat következő része, addig is ajánlom figyelmedbe Weboldal Projekttérképünket!

Ingyenes projekttérképünkkel
BIZTOSÍTJUK A KÖZÖS NEVEZŐT


150+ oldalnyi, ingyenes útmutató
weboldalad eredményességének felpörgetéséhez, interaktív formában az Online Gyorsítósáv könyv anyagából.

Az eredményes online vállalkozások térképe, ami mindig mutatja majd, hogy weboldalad adott életszakaszában milyen feladatok várnak rád!

BESZÉLJÜNK RÓLA
hogyan tudnánk neked segíteni


Felkeltettük érdeklődésed? Írj egy pár sort projektedről, és elmondjuk, miben fejlődhet szerintünk a branded, weboldalad, hogyan hagyhatod magad mögött végre a konkurenseidet és milyen megoldásokkal válhatsz piacvezetővé.

    *Ha szeretnéd, hogy telefonon is fel tudjuk veled venni a kapcsolatot vagy visszahívást szeretnél, kérjük add meg telefonszámodat is!

    Elolvastam és elfogadom az Általános Szerződési Feltételek-ben foglaltakat!