Gyakran Ismételt Kérdések


Hero-pattern

 

Talán ez a leggyakrabban feltett kérdés, ha valaki weboldalt szeretne készíttetni! Erre kielégítő választ csupán a kérdés feltevését követően aligha adhat bárki is. Ez olyan mintha egy építési vállalkozótól megkérdeznéd, hogy mennyibe kerül egy ház nálatok? Házat is lehet egész elfogadható áron építtetni 20-30m Ft-ból, egészen a több 100millió Ft-os villákig.

Ugy ahogy az építési vállalkozó sem tud talán még közelítő árat sem adni a kérdés feltevését követően, úgy mi sem tudjuk anélkül megbecsülni az elkészíteni kívánt weboldalad árát, hogy megosztanád velünk, a pontos elképzeléseidet. Annyit azonban elárulhatunk, hogy a jelenlegi átlagára a nálunk készített céges weboldalaknak kb 400-600e Ft, az igényektől függően.

Ha pontos árajánlatot kérnélk tőlünk, vedd fel a kapcsolatot velünk az elérhetőségeink egyikén, vagy küldj egy üzenetet az alábbi űrlap beküldésével.

 

A másik kedvenc kérdésünk talán ez. Sok bofolyásoló tényezője van a fejlesztési időnek, olyanok mint, a rendelkezésre álló információk, a honlap funkciói, meglévő arculatból kell dolgoznunk vagy újat kell terveznünk stb. Azonban a leginkább meghatározó, a tartalmak beérkezésének ideje és a kommunikáció gyorsasága. A legtöbb esetben ezen áll vagy bukik a tervezett határidő. Igen, a szűk keresztmetszett Te vagy 😀

Ha minden a papírforma a szerint halad, akkor egyszerűbb weboldalak esetén 15-20 munkanap alatt elkészülhet a weboldal a kezdéstől teljesen a használatra kész állapotig.

 

Már a projekt elején előre meghatározzuk azokat a mérdföldköveket amelyek a legfontosabb lépések lesznek a projekt kivitelezése során. Minden mérdföldkőről és a mérföldkövek közötti fázisokról is részletesen tájékoztatunk. Tesszük ezt azért, hogy mindig tudd, hol tart a projekted és legyen időd és alkalmad feltenni az esetlegesen felmerülő kérdéseidet.

 

Természetesen mindent a Te jóváhagyásoddal fogunk elvégezni és figyelembe vesszük az elképzeléseidet, viszont a weboldalad arculatának tervezését bízd csak nyugodtan ránk. Grafikusunk több éves tapasztalattal rendelkezik és rengeteg projekt során bizonyította már, hogy nem csak, hogy szép lesz az oldalad arculata de a látogatóidnak is azt az élményt biztosítja majd amit Te is szeretnél nyújtani nekik.

 

Minél több információt osztasz meg velünk, annál tisztább képet kapunk majd az elképzeléseidről. Ezért nagyon fontos, hogy a tervezési fázisban a lehet legpontosabban dokumentáljuk a weboldallal kapcsolatos igényeidet. Ha Te fogod biztosítani a szöveges tartalmakat a weboldaladhoz, akkor egy pár soros cégismertető és 1-2 jól hangzó szakzsargon bizony nem lesz elegendő. Ebben az esetben javasoljuk, hogy bízd ránk a szöveges tartalmak elkészítését. Ha már rendelkezel grafikai anyagokkal, van logód, vannak profi képeid, akkor azokra is szükségünk lesz.

 

Minden elkészült weboldal esetén elhelyezzük azokat a követőkódokat amely segítségével részletes információt fogsz kapni az oldalad látogatottságáról. Ha ettől tovább mennél és sebészi pontossággal szeretnéd feltérképezni, hogyan viselkedenek a látogatóid, arra is van megoldásunk.

 

Feltörhetetlen weboldal nem létezik, de mindent megteszünk annak érdekében, hogy ne kerülj a SPAM botok és a kártékony betolakodók célkeresztjébe. Telepítünk minden olyan védelmi vonalat ami kiszűri ezeket a támadásokat, illetve olyan tárhelyszolgáltatót ajánlunk ahol folyamatos biztonsági mentések készülnek az oldaladról.

 

Fogalmazzunk úgy, hogy a Google-nál nincs megelőlegezett bizalom! Vagy fizetsz vagy kivárod a sorod, bármennyire is durván hangzik. Részünkről a technikai keresőoptimalizálás biztosított lesz, így emiatt biztos, hogy nem fog hátrány érni. Nagyon sokat lehet dolgozni a szöveges tartalmak csiszolásán és a folyamatos tartalomgyártáson is.  Azonban a Google algoritmusa rengeteg szempontot figyelembe véve rangsorolja a keresőben megjelenő oldalakat. Ha belegondolsz egy új piaci szereplő, nulla látogatottsággal, referenciák és az oldalra mutató linkek nélkül, elég nagy szembeszéllel kell harcoljon a már régi motorosnak számító weboldalak ellen. Ilyen esetben a fizetett hirdetés lehet a megoldás az átmeneti időszakban de meg így is hosszú folyamatnak nézel elébe, ha a keresőkben a legelőkelőbb pozíciókba szeretnéd viszontlátni a weboldalad fizetett hirdetés nélkül.

 

Az oldalad felépítésénel figyelembe vesszük, hogy milyen tartalmakat szeretnél majd a jövőben hozzáadni vagy elvenni adott esetben. Ilyenek a szöveges tartalmak a képek, új bejegyzések stb. Az elkészítést követően biztosítunk segédanyagot is a szerkesztéshez, illetve az alapvető lépéseken végigviszünk. A bonyolultabb módosításokhoz vagy új funkciók telepítéséhez azonban már szakember segítségére lesz szükséged. De ebben is szívesen segítünk majd.

 

Ha a weboldalad elkészítését követően új ötleteid támadnak, amelyek a weboldaladon szeretnél megvalósítani, szívesen segítünk benne. Az új funkciók fejlesztéséhez szükséges időt megbecsüljük és külön díjazás ellenében beütemezzük és elkészítjük neked. Azonban azt érdemes figyelembe venni, hogy vannak korlátai minden elkészült oldalnak, tehát az új funkciók létjogosultságát érdemes mérlegelni már a fejlesztés korai szakaszában, hogy ha kezdetben nem is lesz rá szükség de a lehetőséget fenn kell tartani a jövőben.