7 ok arra, hogy ideje újratervezni a céges weboldalad WordPress alapokon!


Webhelyed digitális üzletként szolgál a vállalkozásod számára. Ha nem tűnik vonzónak, vagy töltődik be elég gyorsan, sőt mit több, mobilra nincs optimalizálva, az ügyfelek gyorsan továbbállnak.

Számos kisvállalkozó támaszkodik a weboldalára, hogy állandó forgalmat generáljon, és tájékoztassa a potenciális ügyfeleket arról, amit kínál.

Azonban, amikor egy weboldal tervezéséről és fejlesztéséről van szó, a legtöbb ilyen kisvállalkozó úgy gondolja, hogy neki nincs lehetősége olyan eszközökre szert tenni, amelyet a nagyobb vállalkozásoknak megengedhetnek maguknak. De ez nem igaz. Miért? Ismerd meg a WordPress-t.

A WordPress egy ingyenes platform, amely a weboldalad “motorja”. Ezt általában “tartalomkezelő rendszernek” nevezik, mivel képes arra, hogy könnyen létrehozhasd és megszerkeszd az összes olyan oldalt és médiát, amelyet feltöltenél a webhelyedre.

Szeretnéd megtudni, miért ez a legjobb lehetőség a kisvállalkozások számára? Olvass tovább!

Blogoldalként is használhatod weboldalad
Ha külön weboldalt használsz a blogodhoz, vagy ami még rosszabb, egyáltalán nincs blogoldalad (legalábbis még), de szeretnél a jövőben, csak félsz a technikai nehézségektől, a webhelyed átváltása WordPress alapokra, gyorsan megoldja ezt a problémát. Nem csak a szoftvert hihetetlenül könnyű működtetni (új oldalak / bejegyzések hozzáadása szó szerint másodperceket vesz igénybe), de számos egyéb érv, pl. a könnyű kereső optimalizálhatóság is amellett szól, hogy ez a tökéletes platform a kisvállalkozások blogjainak elindításához.

Egyszerűen hozz létre egy oldalt a webhelyeden, amelyet a blogodnak szentelsz (csak “blog” -ként vagy valami fülbemászó nevet is adhatsz neki). Ezután elindíthatod a bejegyzések hozzáadását az adott oldalra. A blog a legegyszerűbb és leghatékonyabb módja annak, hogy folyamatosan új tartalmakat helyezz el a webhelyeden, és ügyfeleidet naprakészen tartsd, ha a vállalkozásodról van szó.

A WordPress folyamatosan frissíti magát és fejleszti biztonságát.
Az azonnali frissítések azt jelentik, hogy biztos lehetsz benne, hogy webhelyed biztonsága mindig naprakész, és összhangban van a legjobb, legaktuálisabb irányelvekkel. Míg néhány más tartalomkezelő rendszer esetleg megköveteli, hogy manuálisan ellenőrizd a frissítéseket, vagy problémát jelent a karbantartás elvégzése, a WordPress elvégzi a munkát helyetted.

Nem lesznek álmatlan éjszakáid, tudva, hogy a webhelyed automatikusan frissül, és hogy a WordPress továbbra is azon dolgozik, hogy jobb és biztonságosabb rendszerré váljon a felhasználók és a látogatók számára is egyaránt.

A WordPress nyílt forráskódú.
A “nyílt forráskód” egyszerűen azt jelenti, hogy a fejlesztők hozzá tudnak járulni a WordPress szoftveréhez pluginok, témák és frissítések formájában. Hogyan válik ez hasznodra? A rendszer folyamatosan bővül és javul, és egy új kiegészítés vagy bővítmény nem kerül vagyonokba. E javítások szinte minden előnyét el lehet érni, anélkül, hogy fizetnénk érte.

A WordPress SEO barát rendszer.
SEO, vagy a keresőoptimalizálás, azt jelenti, hogy a weboldalad jobban kereshetővé válik a Google és a Yahoo keresők számára. Míg a SEO tökéletesítése időbe telik, a WordPress lehetőséget kínál az üzleti tulajdonosoknak, hogy a lehető legegyszerűbb módon optimalizálják webhelyüket. Próbáld ki az ingyenes Yoast SEO plugint, amely lépésről-lépésre megmutatja, hogy a tartalom mennyire SEO barát, és hol van szükség a javításra.

A WordPress nem újonc a piacon
Ez a CMS a jól ismert vízben úszik. Több mint tíz éve van velünk, szóval ha azt mondjuk biztonságos akkor nem állítunk valótlant. Bár a WordPress (mint bármely más CMS) nem tökéletes, azért eléggé problémamentes. Az évek során mérnökeinek volt ideje felmérni a kisebb-nagyobb problémákat és javítani azokat, ezzel létrehozva egy időtlen CMS rendszert, amellyel a webes fejlesztők minden szinten elégedettek.

A WordPress kódolása minden webfejlesztő számára szabványos.
Sok kisvállalkozó, cégtulajdonos felbérel egy webfejlesztőt, aki általában  épít egy bonyolult weboldalt, amit senki más nem tud kezelni. Ez mindaddig jó és jól működik, amíg nem kell megváltoztatni valamit a webhelyen, ami valljuk be, elég gyakori.

Az egyik oka annak, hogy a WordPress olyan nagyszerű és hogy olyan népszerű választássá vált, hogy szinte bármelyik webfejlesztő tudja kódolni. Amikor felmerül egy probléma, amelyet nem tudunk kijavítani, vagy úgy döntünk, hogy újratervezzük a webhely megjelenését, a legtöbb fejlesztő képes lesz elvégezni a módosításokat köszönhetően annak, hogy a WordPress rendszere igen jól dokumentált.

Miután WordPress honlapod lesz, egy jó „társaságba” is kerülsz.
Igen, a WordPress a “mindenki CMS-je.” Azért is mondják ezt mert, képességei messze túlmutatnak az alapvető elemeken; és a világ legnagyobb vállalatai is a WordPress-t használják a webhelyükre. Mennyire nagy a “nagy”? A New York Times, a Mashable, a TechCrunch és az Inc. (csak, hogy néhányat említsek a sok közül).

Adje Te is egy lehetőséget a WordPressnek!

Ingyenes projekttérképünkkel
BIZTOSÍTJUK A KÖZÖS NEVEZŐT


150+ oldalnyi, ingyenes útmutató
weboldalad eredményességének felpörgetéséhez, interaktív formában az Online Gyorsítósáv könyv anyagából.

Az eredményes online vállalkozások térképe, ami mindig mutatja majd, hogy weboldalad adott életszakaszában milyen feladatok várnak rád!

BESZÉLJÜNK RÓLA
hogyan tudnánk neked segíteni


Felkeltettük érdeklődésed? Írj egy pár sort projektedről, és elmondjuk, miben fejlődhet szerintünk a branded, weboldalad, hogyan hagyhatod magad mögött végre a konkurenseidet és milyen megoldásokkal válhatsz piacvezetővé.

    *Ha szeretnéd, hogy telefonon is fel tudjuk veled venni a kapcsolatot vagy visszahívást szeretnél, kérjük add meg telefonszámodat is!

    Elolvastam és elfogadom az Általános Szerződési Feltételek-ben foglaltakat!