Mi fog történni az árajánlatkérés után?


Hero-pattern

Árajánlatkérést kapcsán nagyon fontos megjegyezni, hogy tényleges árat csak pontos információk birtokában tudunk adni! Ezt azt jelenti, hogy egy pár soros leírás és egy hiányos funkciólista alapján nagyon nehéz, sőt majdnem hogy lehetetlen még egy közelítő árat is megszabni.

Ezesetben a már előre elkészített Projektfeltáró kérdőívünk kitöltését javasoljuk számodra is. A kérdőív tartalmazza a legfontosabb kérdéseket, annak érdekében, hogy meghatározzuk a pontos igényeidet a készülő weboldalladdal kapcsolatosan.

Ha a kérdőív kitöltése megtörtént és a legtöbb kérdésre választ kaptunk, vagy az ajánlatkérés során részletes leírást küldtél nekünk a projektről, akkor az alábbi lépések következnek:

 1. Elkészítünk neked egy részletes árajánlatot, amely tételes bontásban tartalmazza a projekt lépéseit
 2. Ha az árajánlat elfogadásra kerül, akkor azt egy megbízási szerződésben rögzítjük, amelyben az alábbi pontok fognak szerepelni:
  • a szerződéskötéshez szükséges adatok a szerződő felek részéről
  • a weboldal funkciónak és fejlesztéseinek listája
  • megbízás díja, fizetés módja és határideje
  • a projekt elkészítésének határideje (amennyiben meghatározott)
  • a projekt befejezését követő további fejlesztések költsége
 3. A szerződésben foglaltak szerint az aláírást követően előlegszámlát állítunk ki, amelynek kiegyenlítését követően kezdődhetnek meg a szerződésben rögzített munkafolyamatok.