Váltson dimenziót, hogy lenyűgözze látogatóit.


Amellett, hogy reszponzív, villámgyors, profi weboldalakat készítünk, folyamatosan tartjuk a tempót a rohamosan fejlődő technológiai trendekkel, így Ön sem marad le. Tekintsen meg pár példát a modern weboldalakba beépíthető, virtuális szemüveggel is bejárható 3D túráinkból, drónvideóinkból lentebb. Nem kerül egy vagyonba, de befektetése busásan megtérül.

Céges imázsfilm drónvideóval

Légi gömbpanoráma felvételek

Virtuális túrák 3D modellekkel

Virtuális túrák gömbpanoráma fotókból

Segítünk, hogy ne legyen sablonos.


Mindig az a gondolat foglalkoztat minket, hogy hogyan segíthetünk partnereink üzletének fellendítésében. Ma már szinte mindegyik cégnek van weboldala, így kell valami, amivel kitűnhetnek a megannyi, sablonos honlap közül. A legmodernebb technikáknak köszönhetően, mint például a drónfelvételek és virtuális túrák, olyan új perspektívákból tudjuk bemutatni az ingatlanokat, vendéglátóegységeket, szálláshelyeket, üzleteket, amire eddig még nem volt példa.

Megelőzzük a konkurenciát

Iparági szakértők szerint a virtuális túrák és drónvideók jelentik a jövőt. Az időben lépők jelentős versenyelőnyre tehetnek szert. A virtuális túrák növelik az üzleti weboldalak megbízhatóságáról alkotott képet. Egy virtuális szemüveggel a látogatók bejárhatják az üzletek, ingatlanok belső terét, anélkül hogy fizikailag ellátogatnának oda. Már a Facebookon is elérhetőek a 360 fokos videók és képek, amelyek kiváló lehetőséget teremtenek a szolgáltatások bemutatására. A drón magasból történő felvevő képessége pedig a környezet esszenciáját örökíti meg.

Hozzuk az eredményeket

A statisztikák szerint a virtuális túrákkal rendelkező, egyedi weboldalakat 5-10x több ideig nézik. A 360 fokos fotók pedig 27%-kal nagyobb arányban ösztönzik a látogatókat vásárlásra/kapcsolatfelvételre a normál fotókkal összevetve. Egy virtuális túra az ingatlanoknál a várható értékesítési időt akár 20%-kal is lerövidítheti. Egy drónfelvétel is valós értéket adhat a marketingcsomaghoz. Az online látogatók 80%-a a videókat nézi meg, míg mindössze 20% olvassa el a szöveget. A videóval rendelkező ingatlanbemutatók 403%-al több megtekintéssel rendelkeznek, mint videó nélküli társaik.

Írjon nekünk ingyenes szakmai tanácsadásért.


Felkeltettük érdeklődését? Írjon egy pár sort projektjéről, és elmondjuk, miben fejlődhet szerintünk a brandje, weboldala, hogyan hagyhatja maga mögött végre a konkurenseit és milyen megoldásokkal lehet piacvezetővé.

Üzenetküldési animáció
Üzenetét megkaptuk, köszönjük! Minden út az első lépéssel kezdődik... Nagyszerű dolgokat fogunk alkotni együtt! ;)