Említettük már a North Star (Sarkcsillag) metrikát korábban, ami ugyan időről-időre változhat, azonban adott időpillanatban mindig beszédesen leírja látogatóid termékeddel kapcsolatos elégedettségét. Vannak adatok, amelyek egzakt mérhetőek, ezek követésére a népszerű Google Analytics lehet az elsőszámú megoldás. A nem számszerűsíthető oldalelemzéshez használt legnépszerűbb tool-ok a látogatók útját videón és hőtérképen rögzítő szoftverek, mint például a Hotjar. Azonnal láthatóvá válik az, ami esetleg az oldalon töltött időből nem derülne ki.

Ingyenes projekttérképünkkel
BIZTOSÍTJUK A KÖZÖS NEVEZŐT


150+ oldalnyi, ingyenes útmutató
weboldalad eredményességének felpörgetéséhez, interaktív formában az Online Gyorsítósáv könyv anyagából.

Az eredményes online vállalkozások térképe, ami mindig mutatja majd, hogy weboldalad adott életszakaszában milyen feladatok várnak rád!

BESZÉLJÜNK RÓLA
hogyan tudnánk neked segíteni


Felkeltettük érdeklődésed? Írj egy pár sort projektedről, és elmondjuk, miben fejlődhet szerintünk a branded, weboldalad, hogyan hagyhatod magad mögött végre a konkurenseidet és milyen megoldásokkal válhatsz piacvezetővé.

    *Ha szeretnéd, hogy telefonon is fel tudjuk veled venni a kapcsolatot vagy visszahívást szeretnél, kérjük add meg telefonszámodat is!

    Elolvastam és elfogadom az Általános Szerződési Feltételek-ben foglaltakat!